Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Rekora Koşuyor.

25/12/2018

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sezon açtığı ekim ayından bu yana bütün gösterimlerini kapalı gişe oynuyor. Bu sezon sahnelenen "Bir Delinin Hatıra Defteri" , "Kahvede Şenlik Var" , "Kamyon" , "Söz Sende" ve Genç Denizli oyunlarıyla il merkezinde ve ilçe merkezinde Tiyatro severlerle buluşuyor. Şehir Tiyatrosu ekibi aynı zamanda yakın zamanda Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde sahne alacak 3 yeni oyun ve aynı zamanda festivallerin başkenti olan Denizli için nisan ayında başlayıp mayıs ayına kadar sürecek "Çocuk Oyunları Şenliği" , "Liselerarası Tiyatro Şenliği" ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Ululslararası Amatör Tiyatrolar Festivali" nin hazırlığı içersindeler. Bu sezon yeni gösterime girecek oyunlardan ilki yönetmenliğini Ankara Devlet Tiyatroları Sanatçı Pervin Ünalp'in yazıp yönettiği "Geç Kalanlar" ve  Hakan Kurt'un yönettiği "39 Basamak" oyunları olacak.

Bizi yalnız bırakamayan seyircilerimize ve Belediye Başkanımız Sn.Osman Zolan'a sonsuz teşekkürler.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu
Çatalçeşme Atalar M. 20020 Merkezefendi/DENİZLİ

Telefon: (0258) 241 0439

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmıştır.