Oyun biletlerimiz için bilgilendirme

26/10/2018

• İnternet üzerinden (E-bilet) bilet satın alan seyircilerimizin bilet çıktılarını yanlarında bulundurmaları ya da kendilerine ayrılan giriş kapısında görevlilere bilet koltuk numaralarını söylemeleri önemle rica olunur.
  •
  • İndirim uygulanacak ve ücret alınmayacak seyirciler biletlerini Şehir Tiyatroları gişelerinden almalıdırlar.

İNDİRİM UYGULANACAK SEYİRCİLER
    - Öğrenci
    - Öğretmen
    - Emekli
    - Basın Mensubu
    - Kurum Mensubu
  • ÜCRET ALINMAYACAK SEYİRCİLER
    - 2022 sayılı yasa gereğince 65 yaşını doldurmuş muhtaç,güçsüz ve kimsesizler
    - Bedensel Engelliler
    - Gaziler,Şehit ve Gazi dul ve yetimleri
  • BİLET FİYATLARI
    - Tam Bilet : 2.00 TL
    - İndirimli Bilet : 1.00 TL
    Yetişkin oyunlarına 8 yaşından küçükler alınmaz.
  • GİŞE İLETİŞİM, ÇALIŞMA SAATLERİ

Can Doğan Parkı
    Tel: 0258 2410439 (Saat:13.00 - 18.00)
    Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Gişesi
    Tel: 0258 2410439 (Saat:13.00 - 19.00)
  •
  • Temsillerimiz ilan edilen tarih ve saatte başlar.
    Temsillerimize geç gelen seyircilerimiz ilk perdeyi izleyemezler.Tek perdelik oyunlarda ise salonu giremezler ve oyunu izleyemezler.Bunun için oyunlara temsil saatinden önce gelinmelidir.
  •
  • Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları gerektiğinde oyun düzeninde değişiklik yapabilir.
    Satılan bilet geri alınmaz ve değiştirilmez.
    Seyircilerimiz indirimli ve ücretsiz bilet temininde bilet kontrol görevlilerine kimliklerini ibraz etmelidir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu
Çatalçeşme Atalar M. 20020 Merkezefendi/DENİZLİ

Telefon: (0258) 241 0439

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmıştır.